Kalveroulader med broccoli
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : |
|
|
På de bankede kødstykker lægges broccoli, der er drysset med krydderier. Kødet fæstnes med kødnål og brunes i margarinen. Hele små champignon tilsættes sammen med fløden. Retten snurre 10-15 minutter. Farves lysebrun og spises med mere broccoli og kartofler.
|
|
Opskriften er vist 8488 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne