Mette-Livret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Mette B. Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden ud i små bøffer. Steg først bacon og læg det på fedtsugende papir. Steg så mørbradbøfferne, bare så de lige tager farve. Læg bøfferne i et ildfast fad og læg cocktailpølserne ved. På panden putter man tomatpure på, hælder fløden over og giver det et opkog. Hæld paprika i efter smag og hæld det over kødet.
Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 min. Put bacon over lige inden servering. Tips: Serveres med ris |
|
Opskriften er vist 10912 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne