Mette-Livret

Mette-Livret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette B. Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
2 pakker cocktailpølser
1 stor ds. tomatpuré
 paprika
5 dl.fløde
1 pakkebacon
 
Opskrift:
Skær mørbraden ud i små bøffer. Steg først bacon og læg det på fedtsugende papir. Steg så mørbradbøfferne, bare så de lige tager farve. Læg bøfferne i et ildfast fad og læg cocktailpølserne ved. På panden putter man tomatpure på, hælder fløden over og giver det et opkog. Hæld paprika i efter smag og hæld det over kødet.

Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 min. Put bacon over lige inden servering.

Tips:

Serveres med ris





karakterer:
Opskriften er vist 10913 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu