Kalvefillet Orloff

Kalvefillet Orloff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.kalvefilet
 
 Fyld:
1000 g.champignoner
75 g.margarine
1 hakket løg
1 skivehakket skinke
1 revet gulerod
1 skiverevet selleri
1 tsk.timian
2 laurbærblade
2-3 dl.suppe el. vand
4-5 spsk.hvedemel
2.5 dl.fløde
 salt
 hvid peber
 
 Garniture:
8 tarteletter med champignoner
8 tomater
 fintsnittet blegselleri
 olie-eddikemarinade
 
Opskrift:
Kalvefileten brunes og steges i folie 1/2 time. Den står i foliet mindst 1/4 time og skæres derpå i tynde skiver.

Hakket løg, skinke og revne urter svitses i margarine, til det er gyldent. Suppen hældes over. Timian og laurbærblad tilsættes. Alt koges 15 min. under låg. Suppen sies fra. 1/2 af de rengjorte champignoner hakkes groft, koges i den siede suppe, til de falder sammen. Afbages med melet, spædes med fløde, koges jævnt og smages til.

Kødskiverne lægges sammen igen med lidt stuvning. Overfladen af fileten stryges over med et tyndt lag og heri lægges skiver af rå champignoner. Stegen pakkes igen i foliet i ovn ved 250° 20 min. før servering.

Resten af champignonerne blandes i resten af stuvningen, fyldes i tarteletterne, der stilles i ovnen sammen med stegen de sidste 6-8 min. Fintsnittet blegselleri marineres 1/2 time i olie-eddikemarinade og fyldes i udhulede tomater. Stegen stilles hel på serveringsfadet, garneres med tarteletterne, tomaterne, samt franske kartofler.

Tilbehør:
Skysauce med madeirasmag samt franske kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 21444 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god!!