Laksefilet stegt på pande med hvidvin

Laksefilet stegt på pande med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : The-Master-Chef

Indsendt :     

Ingredienser:
2 laksefiletter
 Peber
 Salt
 En god flaske hvidvin
 Flydende Becel
1 citron
 
Opskrift:
Varm panden op og hæld flydende fedtstof på panden. Det skal kun lige dække panden når det er smeltet. lig derefter filetterne på panden, og steg dem næsten færdigt. nu putter du meget lidt salt og peber, på hver side af fisken. Vend dem hurtigt efter dette er gjort. Nu tager du så vinen. du hælder lidt i et glas (almindeligt), og hælder det udover oversiden a fisken, vender fisken om, og lægger denne på en tallerken. skær en halv citron i 4 både og læg 2 skiver på hver tallerken. den sdste del serveres på seperat tallerken.

Tips:

Kan serveres med 2 skiver hvedebrød (toastbrød bruger jeg) pr. tallerken, med tilhørende smør.





karakterer:
Opskriften er vist 18183 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-27 16:13:19
Steges næsten færdig? er det en time eller 5 min?

  -   2009-02-11 12:54:46
Er det ikke muligt at bruge andet end hvidvin, og så selvfølgelig få en helt ny smag og ny ret, kan man sige? :)