Laksefilet stegt på pande med hvidvin
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : The-Master-Chef Indsendt : |
|
|
Varm panden op og hæld flydende fedtstof på panden. Det skal kun lige dække panden når det er smeltet. lig derefter filetterne på panden, og steg dem næsten færdigt. nu putter du meget lidt salt og peber, på hver side af fisken. Vend dem hurtigt efter dette er gjort. Nu tager du så vinen. du hælder lidt i et glas (almindeligt), og hælder det udover oversiden a fisken, vender fisken om, og lægger denne på en tallerken. skær en halv citron i 4 både og læg 2 skiver på hver tallerken. den sdste del serveres på seperat tallerken.
Tips: Kan serveres med 2 skiver hvedebrød (toastbrød bruger jeg) pr. tallerken, med tilhørende smør. |
|
Opskriften er vist 18242 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2009-05-27 16:13:19 Steges næsten færdig? er det en time eller 5 min? Neio - 2009-02-11 12:54:46 Er det ikke muligt at bruge andet end hvidvin, og så selvfølgelig få en helt ny smag og ny ret, kan man sige? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne