Hvidvinsuppe
Indsendt : |
|
|
Kog 1 del. vaskede risgryn i 1 ¾ l. vand i knapt 1 time. Læg deri en haandfuld (60 gr.) rensede og skyllede rosiner, 1 stykke hel kanel, sitronskiver af ½ citron og lad alt dette koge med grynene 15 til 30 minutter. Løft sa suppen af og tilsæt hvidvin efter smag, omkring 1 del., - mere til bare voksne, mindre til barn.
|
|
Opskriften er vist 4706 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne