Hokkaido-tajine
Indsendt af : jane touzari Indsendt : Red : |
|
|
Hokkaidoen skæres i tern, skrælles og kernerne tages fra. Hokkaidotern koges i vand som lige dækker i 20-30 min.
Imens skæres løget i små tern og hældes i gryden med olieblandingen. Mens det begynder at syde tilsættes mandler (gerne smuttede)og ca. 1 spskf. ras-el-hanout. Efter et par min. hældes den udblødte tofu i og der tilføjes kanelstang, laurbær, salt, sukker, hvidløg og ½ l. vand. Det koges godt igennem (ca. 15 min.). Den purerede hokaiddo tilsættes. Suppen koges atter op og smages eventuelt til med yderligere ras-el-hanout og salt. Ønskes suppen tyndere, tilsættes mere vand. Tips: Suppen er fyldig og både blid og krydret. Der kan tilsættes dadelstykker og/eller lidt kikærter. En rigtig god efterårssuppe i en flot gyldenbrun farve. Ras-el-hanout er et nordafrikansk blandingskrydderi som kan variere lidt i smag og blandingsforhold. |
|
Opskriften er vist 6318 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-02 17:52:24 I stedet for citron-olie har jeg brugt normal olie plus citron-skal anonym - 2010-02-02 17:50:47 Virkelig go opskrift!!! fandt dog ud af at man ikke behøver at blende hokkaidoen, har lavet retten mange gange nu og koger bare hokkaidoen sammen med de andre ting Desuden har vi brugt frisk tofu og stegt det ved siden af da vi ikke vidste hvor man får tørret tofu jane touzari - 2008-10-26 13:56:00 Opskriften er nordafrikansk inspireret. Den sætning forsvandt fra opsætningen. Sukker er fejlagtigt nævnt to gange i ingredienser. En skefuld af det søde skulle være nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne