Æg på 5 min.
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : tina29 Indsendt : Red : |
|
|
du skal brude en gryde.
i gryden lader du lidt margarine afbruse. når det har afbruset klækker du æggene i, røre rundt så det ikke brænder fast - når det er lide ved at være færdig kommer du salt og osten i. Tips: du kan servere det som brunch, dvs. med pølser og bacon til. eller du kan også bare servere det med et stykke brød ved siden af. |
|
Opskriften er vist 4597 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne