Kalvefilet med indre af svampe og rødløg

Kalvefilet med indre af svampe og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.kalvefilet, afpudset
 olie til stegning
 
2 rødløg
8 skiverspegeskinke
250 g.champignon eller østershatte
50 g.smør
 
 sauce:
4 røde peberfrugter
3 spsk.hvidvinseddike
1 dl.olie
5 dl.piskefløde
5 dl.kalvebouillon
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 sæsonens friske grønsager
 
Opskrift:
Kalvefilet:
Rødløgene skæres i små tynde både. Spegeskinken i strimler og svampene skæres i skiver. De skårne urter og svampe samt skinken steges møre på en pande i smørret.

Skær imens en lomme i kalvefileten og fyld denne med svampe, løg og skinke. Kalvefileten brunes godt af på panden i den varme olie. Steges herefter videre i ovnen 3 x 15 minutter ved 200 grader C.

Rød pebersauce:
De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve. Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter. Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden. Der tilsættes fløde og saucen koges op. Smag til med salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 27318 gange,
og udskrevet 1190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu