Kalvefilet med indre af svampe og rødløg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : |
|
|
Kalvefilet:
Rødløgene skæres i små tynde både. Spegeskinken i strimler og svampene skæres i skiver. De skårne urter og svampe samt skinken steges møre på en pande i smørret. Skær imens en lomme i kalvefileten og fyld denne med svampe, løg og skinke. Kalvefileten brunes godt af på panden i den varme olie. Steges herefter videre i ovnen 3 x 15 minutter ved 200 grader C. Rød pebersauce: De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve. Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter. Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden. Der tilsættes fløde og saucen koges op. Smag til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 27356 gange,
og udskrevet 1190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne