Æblekage med havregrynslåg

Æblekage med havregrynslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lena

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 små æbler
2 spsk.sukker
1 spsk.rosiner
 
2 æg
2 dl.sukker
1.5 dl.havregryn
1 spsk.hvedemel
1 tsk.mandelessens
 
Opskrift:
Æblerne skrælles, rives og blandes med sukker og rosiner. Kommes i en smurt ovnfast skål.

Æg og sukker piskes, havregryn, mel og mandelessens tilsættes, og det hele hældes over æblerne.

Bages 20-30 minutter v. 180 gr. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved.

Smager bedst lun med flødeskum, eller evt. vaniljeis.

Tips:

Denne opskrift stammer fra min mors tid i skolekøkkenet, omkr. 1956. Den har fulgt mig hele min barndom, og jeg er stadig vild med den





karakterer:
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu