Æblekage med havregrynslåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lena Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, rives og blandes med sukker og rosiner. Kommes i en smurt ovnfast skål.
Æg og sukker piskes, havregryn, mel og mandelessens tilsættes, og det hele hældes over æblerne. Bages 20-30 minutter v. 180 gr. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved. Smager bedst lun med flødeskum, eller evt. vaniljeis. Tips: Denne opskrift stammer fra min mors tid i skolekøkkenet, omkr. 1956. Den har fulgt mig hele min barndom, og jeg er stadig vild med den |
|
Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne