Lakseportioner med citrusmarineret timian kartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Lakseportioner steges på hver side i 2 min. Færdiglaves i ovn ved 180 grader i 4-6 min.
Kartofler koges let møre i vand med lidt salt ca.12-15 min. Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Kommes på en sauterpande med olie. Sauteres i ca. 8 min. I middelvarme. Tilsæt lidt salt og peber. Cherrytomaterne halveres og kommes sammen med de øvrige grøntsager de sidste 3 min. Citronsaft og lidt fint revet skal blandes sammen med lidt olie og evt. hvidvinseddike. Smages til med salt/sukker og timian kommes i. Blandes med de let afkølede kartofler. Og serveres til laksen. I stedet for at komme det over kartoflerne kan marinaden også kommes over grøntsagerne. I stedet; Kommes kartoflerne til sidst på panden med timian og citronskal i lidt olie. Sauce: 3 dl hønsebouillon og 2 dl hvidvin koges ind til det halve. 1 dl 9% fløde tilsættes. Småkoges i ca.10 min. Smages til med salt og citronsaft. Saucen jævnes og anrettes med hakket persille i olie. |
|
Opskriften er vist 12957 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne