Kalvefilet i ovn
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødstykket kan snøres som en rullepølse, så det holder sig buttet og saftigt.
Kødet brunes hurtigt på alle sider og lægges på et smurt folie, der pakkes omkring kødet. Pakken lægges på ovnristen over bradepanden og stilles i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 3/4 time. Foliepakken står uåbnet 1/4 time før udskæringen, så kødsaften får tid til at stivne i kødet. Tynde skiver kalvefilet kan garneres med franske eller kogte, smørvendte kartofler og 1-2 slags grønsager. Skysauce, evt. med champignoner eller oliven serveres til. |
|
Opskriften er vist 165948 gange,
og udskrevet 5018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Sunday - 2014-12-31 16:46:02 Mmmmmmmmm.. Det smagte godt, men hvorfor skal man have folie rundt om?? Anette L. - 2007-11-30 11:21:13 Der skal vel også krydres |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne