Brun svinefond
Hovedingrediens : Svinekød - Stegeben Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Benene brunes meget kraftigt af i en stegegryde.
Vand hældes over og nelliker og laurbærblade tilsættes.
Gryden bringes i kog og småkoger uden låg i 3-4 timer.
Gryden skummes flere gange undervejs, og der tilsættes yderligere vand efter behov, gryden må ikke koge tør.
|
|
Opskriften er vist 31792 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne