Italienske Djævleæg

Italienske Djævleæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mutter.V

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
4 spsk.olivenolie
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 tomater
1 store løg
 bredbladet persille
1 tsk.edelsüss paprika
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fjern frøstol og stilk fra peberfrugterne og hak dem sammen med løget. Skold tomaterne, fjern skindet og hak dem. Ophed olien i en dyb pande, svits pebrene, løget, tomaterne og den hakkede persille. Rør konstant og sænk varmen efter et par minutter. Smag til med paprika, salt og peber. Slå æggene ud og lad dem et for et glide ned på saucen. Servér når æggene er stivnet. Giv flüte eller løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 7480 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-13 15:04:10
Det smager rigtigt godt. Hvis der skal lidt mere djævel i den, så tilføj 1 tsk.fuld dijon-sennep og én dråbe tabasco-sauce. Så er det noget, der får sveden til at springe frem og retten kommer ihvertfald ikke til at ringere, tværtimod.