Italienske Djævleæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Mutter.V Indsendt : Red : |
|
|
Fjern frøstol og stilk fra peberfrugterne og hak dem sammen med løget. Skold tomaterne, fjern skindet og hak dem. Ophed olien i en dyb pande, svits pebrene, løget, tomaterne og den hakkede persille. Rør konstant og sænk varmen efter et par minutter. Smag til med paprika, salt og peber. Slå æggene ud og lad dem et for et glide ned på saucen. Servér når æggene er stivnet. Giv flüte eller løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 7479 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Brumbasse50 - 2009-09-13 15:04:10 Det smager rigtigt godt. Hvis der skal lidt mere djævel i den, så tilføj 1 tsk.fuld dijon-sennep og én dråbe tabasco-sauce. Så er det noget, der får sveden til at springe frem og retten kommer ihvertfald ikke til at ringere, tværtimod. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne