Stegeben i stegeso
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Benene brunes godt af i margarine og lægges i en gennemvædet stegeso.
Krydr med salt og hæld vand over.
Læg låg på og sæt stegesoen i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 2 timer, til kødet er mørt.
Benene tages op og fonden sigtes over i en gryde. Mel drysses over, når melet er opsuget bringes fonden i kog, spædes evt. op med fløde, farves med kulør og smages til med salt og peber. Servers med kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 53712 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-03-12 07:48:11 Prøv 10-12 timer ved 100 grader alm ovn. Det er bare mørt 😋 Morfred - 2012-09-09 15:03:11 Skær et løg i kvarte og hak et eller to fed hvidløg groft og hæld dem i stegeskyen i stegesoen. Det giver god smag til sovsen. Her er lidt grofthakket blegselleri eller en hakket frisk tomat gode variationer. Morfred - 2012-09-09 15:00:39 To timer lyder af temmeligt kort tid for en stegeso. Jeg ville have gættet på 45-60 minutter længere. Er du helt sikker på tidsangivelsen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne