Salat med kylling og chorizo
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : kaffekanden Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rucolasalaten grundigt
Skær agurk, tomater og peberfrugt i mindre stykker. Steg derefter chorizopølsen sprød - læg dem på en tallerken mens du steger kyllingekødet. Kyllingekødet skal krydres godt med paprika og kan enten steges i mindre stykker - eller steges hele, hvormed du dele kyllingekødet under stegningen med to gafler. Salaten og grøntsagerne blandes sammen og fordeles på to tallerkener, kyllingekødet og den sprødstegte chorizo "drysses" over til sidst. Velbekomme Tips: Serveres gerne med et stykke brød |
|
Opskriften er vist 7510 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne