Kalveescalope med trøfler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : |
|
|
Bank kødskiverne let med bagsiden af hånden og vend dem i mel, krydret med salt og peber. Ryst overflødigt mel af og brun kødskiverne i rigeligt smør på begge sider.
Tilsæt vin, læg friskhøvlet parmesan på kødskiverne og dryp lidt bouillon over. Læg låg over panden og lad kødet efterstege 2-3 minutter, til osten er smeltet.
Høvl trøfler i tynde skiver og læg dem på kødet umiddelbart før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 10492 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne