Gullash
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 855712 gange,
og udskrevet 12151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (184 stemmer) |
|
Kommentarer Groblednev - 2022-10-18 11:05:51 Min kone har altid brugt asier og gulerødderne i tynde skiver Joan g Carlsen - 2020-12-13 19:02:09 En rigtig lækker ret , let at lave . Og den smager rigtig godt 😁 Hanne Hansen - 2019-12-23 18:34:47 Det smager rigtigt godt. Den er nem at følge Gitte - 2019-12-22 16:33:31 Det er bare mums. Rister lige cheampinone lidt først så er det mammam. M Flemming. - 2019-09-25 17:14:49 Hvor meget vand skal der i??? Lone - 2019-01-11 09:21:29 Smager lækkert, min kartoffelmos, er lavet på kartofler, knoldselleri, og gulerødder, med lidt fløde, smør og salt, det er mums Hakon Petersen - 2018-02-24 10:43:51 Smager utroligt godt....hvis man lige kommer laurbærblade i og lidt fløde Helle Thomsen - 2018-01-25 16:02:41 Hvad skal der ske med champignon’erne? Sonja M. - 2016-07-25 14:13:02 Super opskrift. Valgte dog at tilsætte blomkål og gulerødder det sidste kvarter af tilberedningstid. Martin - 2016-03-12 17:54:53 Fantastisk Lars Hansen - 2016-03-08 18:18:58 Smager godt men brug et lauerblad også så er det nam nam Charlotte - 2015-11-05 18:37:46 Nem ret, dog for sød for min smag. Måske skulle gulerødderne først tilsættes langt senere. anonym - 2015-09-16 11:56:49 jeg vil nok vente med at komme gulerødder i til ca der er 15 min tilbage for at bevare lidt bid i Rasmus - 2015-06-25 19:03:41 Ganske god og nem ret, man kan dog tilsætte perleløg og et halvt fed hvidløg for at give lidt kant. Filuca - 2013-07-12 19:15:24 har prøvet den med og uden fløde og ja begge to smager bare godt. jeg bruger dog dobbelt paprika og pure.. og basmati ris. men det er jo smag og behag :)ka varmt anbefales.. nom nom nom ^^ filuca - 2013-06-29 12:33:30 glæder mig til at prøve :) lyder bare nom nom nom :) Per - 2013-02-03 14:34:58 På billedet har vi vist brugt asier Shc - 2013-01-26 12:09:25 Dejlig ret. Hvad bruger du som surt? Manden - 2012-09-15 08:19:26 Tilsæt piskefløde så er det helt perfekt Bettina 1965 - 2012-02-04 11:24:26 Ikke så meget at sige om denne opskrift, andent end : DEN SMAGER BARE SUPER GODT. MUMMMS. Den er nem at lave, kan stå og passe sig selv og de fleste elsker denne ret. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne