Julesalattærte
Hovedingrediens : Salat - JuleSalat Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen til 200 gr.
Fjern de yderste blade fra julesalaten og skær lidt af den nederste hårde del væk (ikke for meget, da salaten ellers falder fra hinanden). Smelt smørret unden at det bruner i en dyb pande. Vend julesalaten heri, drys med sukker, salt og peber. Tilsæt bouillon og lad koge ved mellemblus 15 - 30 min. afhængig af salatens størrelse (hvis de er meget store så skær dem over på langs). Husk at vende dem. Al væde skal ved slutningen af kogetiden være væk. Afkøl 20 min. Pisk hele æg og blommer sammen med mælk, fløde, ost, salt, peber og muskat. Læg de udrullede dejplade i en tærteform (forbag dem evt. en 20 min. tids under pres). Beklæd bunden med skinkeskiverne. Læg julesalat over og derefter æggeblandingen. Bages i ovnen ca. 40 min. Kan servers varm eller lun. Tips: Hvis den bruges som forret er en salat god som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 8040 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne