Fyldt mørbrad med ost i svampesause
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Tina LC Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader og tænd kartoflerne.
Skær/slis mørbraden op og kom fyldet i (Persille, ost og skinke)Luk mørbraden med snor eller andet. Steg mørbraden på panden så den bliver godt brun. Anret imens sovsen i et fad (hvor der er plads til mørbraden) put fløde, svampe, salt og peber der i. Kom derefter mørbraden i fadet og ind i ovnen til den er gennemstegt. Tips: Perfekt til at forkæle svigerforældrene. |
|
Opskriften er vist 18765 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2010-08-09 09:20:33 et enkelt løg eller to, vil gøre retten endnu bedre, og med mere smag. Steges blot gyldne før mørbraden, og kommes i fadet sammen med de andre ting. Sjælland - 2008-10-22 14:33:13 Rigtig god mad. Fik denne ret severet af min svigerdatter og den var bare super. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne