Danmarks bedste rødkål
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : karen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit kålen fint,skær æblerne i både og små kog det ca. 1½ time under låg. Derefter skal den små simre ca. 1 time uden låg og er klar til servering.
PS. den må ikke koge for længe der skal være "bid" i kålen altså ikke slasket og smattet. |
|
Opskriften er vist 60119 gange,
og udskrevet 1977 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2012-11-03 10:21:05 Fantastisk dejlig rødkål! Susanne40 - 2011-12-28 12:13:58 Til et alm. str. rødkål brugte jeg ovennævnte mængde eddike/vand, men 3 dl gele og samme mængde sukker. Salt ca 3 tsk. Kogeris 1,5 time er nok, når blot kålen er snittet rigtig fint (tip: brug fladt snitteskær på rivejern - husk handsker!) Hvis du tilsætter et par skefulde andefedt, bliver rødkålen flot blank. Rødkålen kan sagtens holde sig et par måneder på køl i lukket glas. Niels - 2011-12-23 09:18:20 Super rødkål, æblerne giver den lige det lille pif den sædvanlige rødkål mangler. anonym - 2009-03-14 14:36:23 super rødkål ,karen......og du skal ikke være fræk....g anonym - 2008-12-17 16:54:58 Den må jeg prøve, vender tilbage senere...Mette Jesper Pedersen - 2008-11-24 10:55:01 100 % klassisk dansk julemad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne