Brydebrød med æbler - diabetes
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren i et dejfad. Hæld vandet over og rør, til gæren er opløst. Tilsæt salt, rørsukker, æbler, solsikkefrø, Fibrex og evt. kardemomme.
Ælt melet i lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad hæve under et klæde i 40 minutter. Tag dejen ud på bordet og ælt den smidig. Form til en firkantet plade, som lægges i en smurt bradepande. Skær dejpladen i 12 - 16 ruder. Lad hæve i 20 minutter. Sæt ovnen på 225°. Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter. Tips: Velegnede til diabetikere pga det høje fiberindhold fra æbler og Fibrex. Den lille mængde rørsukker er inden for rammerne af, hvad en diabetiker må spise. Brødene holder sig friske og "saftige" i et par dage pga. æblerne og Fibrex. Hvis du synes, at brødene er blevet lidt kedelige efter et par dage, kan de med fordel flækkes og ristes. Det bliver de bestemt ikke ringere af. Fibrex er et fiberprodukt fra Dansukker. |
|
Opskriften er vist 7453 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne