Kalv med sauce af gedeost
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Brun kalvekødet i smør til det er færdigt, tag det op. Pil skalotteløgene og skær dem i skiver. Brun også dem i smørret. Deglacer panden med lidt hvidvin - en skefuld. Tilsæt to skefulde tør revet gedeost og rør godt rundt. Derefter cremefraichen. Smag til med salt og peber. Vend kalvekødet rundt i saucen.
|
|
Opskriften er vist 11132 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne