Kalv med sauce af gedeost

Kalv med sauce af gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalvefilet a ca. 80 g
4 skalotteløg
2 spsk.tør ost, gerne gedeost
0.5 dl.hvidvin
2 spsk.cremefraiche 38%
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kalvekødet i smør til det er færdigt, tag det op. Pil skalotteløgene og skær dem i skiver. Brun også dem i smørret. Deglacer panden med lidt hvidvin - en skefuld. Tilsæt to skefulde tør revet gedeost og rør godt rundt. Derefter cremefraichen. Smag til med salt og peber. Vend kalvekødet rundt i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 11132 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu