Kogt andesteg
Hovedingrediens : And - And hel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Klargør anden, del den i 2 halve, klip evt. rygbenet af, men læg al afpuds ned i gryden. Læg anden i en gryde og hæld så meget vand i at det dækker. Læg æblebåde og svesker i gryden (kan undlades).
Dette skal koge 1-1½ time, skum jævnligt. Anden køler af i gryden og trækker i mindst 12 timer i køleskab gerne natten over. Fedtet i overfladen skummes af og gemmes. Gryden med anden i bringes i kog, og simrer 5-10 minutter og tages så af varmen, og anden står og trækker for at blive varmet igennem. Anden deles nu yderligere og lægges på en rist, smøres med andefedtet og sættes i en meget varm ovn, gerne under grill i 5-10 minutter eller til skindet er gyldent. Suppen sies og koges ned til den ønskede smag/styrke og bruges til saucen. |
|
Opskriften er vist 38271 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2023-11-30 14:56:01 Tak bor alene og skal holde nat jul, så med denne kan jeg få lidt and jule nat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne