Parpedelle med krydret tomatsovs med chorizo

Parpedelle med krydret tomatsovs med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michel Smith

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.Parpedelle(Italiensk bredt båndpasta)
2 ds.flåede tomater naturel
2 fedfinthakket (hvidløg) eller efter behag
 Én lille håndfuld hakket basilikumblade(FRISKE!)
50-100 g.revet parmesanost (eller efter behag)
250-400 g.chorizopølse/er skåret i skiver (helst den friske da smagen bliver bedst men tørret kan også bruges)
1-2 glashvidvin(helst tør f.eks. riesling)
2 hakket løg
 ekstra olivenolie
30-50 g.smør
3-4 champignoner skåret i skiver
1 dl.madlavningsfløde
 
Opskrift:
Tag en stor gryde, put et par spiseskefulde ekstraolivenolie i, og varm den op. Når olien begynder at blive "tynd" og er nem at fordele i gryden, putter du løg, chorizo, hvidløg samt champignonerne og svitser til det begynder at blive LIDT brunt(pas på hvidløget ikke brænder på).

Hæld hvidvinen i (pas på det sprøjter!) Lad det koge ind til mindre end det halve. Tag gryden af varmen. Når gryden med løg, hvidløg, champignon, chorizo og hvidvin har stået i små 30 sek. hælder du de flåede tomater i og rører rundt. Lad det hele stå og simre i 15-20 minutter.

Sæt en gryde over med vand og salt til pastaen.

Når sovsen har stået lidt tid så hæld fløden i, samt salt og peber og basilikum. Sæt pastaen over. Hæld pastaen i et dørslag, og hæld det forsigtigt i gryden med sovsen og vend det hele. Gem noget af koge vandet ( cirka 1 dl.) og hæld i sovsen. Til sidst så smid smørret og parmesanosten i og server rygende varm.

Tips:

Servér med et godt stykke brød lunet i ovnen, evt. lidt mere parmesan hvis man lider dette.





karakterer:
Opskriften er vist 5655 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu