Brunkål - diabetes

Brunkål - diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort hvidkålshoved
50 g.sukker
30 g.rapsolie
 Salt
 Peber
500 g.mager hamburgerryg
 Evt.en smule kulør
 
Opskrift:
Hvidkålen snittes.

Sukkeret brunes i en gryde og olien tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt.

Hamburgryggen lægges i midten af gryden, kålen pakkes godt op om flæsket, og gryden bringes langsomt i kog. Det er ikke nødvendigt at tilsætte vand, da kålen afgiver en hel del væske under kogningen Småkoger i ca. 1½ time og smages til med salt og peber.

Hvis kålen er for lys, kan der tilsættes en smule kulør.

Serveres med skiver af hamburgryggen, sennep og groft rugbrød.

Tips:

Den lille smule sukker, som retten indeholder, er OK for en diabetiker. Hamburgerryggen kan evt. suppleres/erstattes med en god mager medister. Medisteren skal prikkes godt og desuden kun koge med ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 17442 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu