Brunkål - diabetes
Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen snittes.
Sukkeret brunes i en gryde og olien tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt. Hamburgryggen lægges i midten af gryden, kålen pakkes godt op om flæsket, og gryden bringes langsomt i kog. Det er ikke nødvendigt at tilsætte vand, da kålen afgiver en hel del væske under kogningen Småkoger i ca. 1½ time og smages til med salt og peber. Hvis kålen er for lys, kan der tilsættes en smule kulør. Serveres med skiver af hamburgryggen, sennep og groft rugbrød. Tips: Den lille smule sukker, som retten indeholder, er OK for en diabetiker. Hamburgerryggen kan evt. suppleres/erstattes med en god mager medister. Medisteren skal prikkes godt og desuden kun koge med ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 17442 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne