Franskbrød 06
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Jesper Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkent vand. De øvrige ingridienser tilsættes og dejen æltes til den er ensartig og smidig. Hæver tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Del dejen i 2 stykker, der formes til franskbrød og efterhæver et lunt sted i ca 30 min. De pensles med vand eller mælk, snittes på tværs og bages på nederste rille i en 210 grader varm ovn i ca. 40 min.
|
|
Opskriften er vist 42856 gange,
og udskrevet 1223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Leif Dahl Nielsen - 2016-08-28 13:50:09 Rigtig fint brød nemt at lave til eftermiddags kaffe. ☺ Monika - 2015-11-09 18:40:22 Fantastisk brød 👌🏻 lars - 2014-10-14 16:36:39 super nemt og velsmagende brød +++++++++++ Rikke m - 2013-11-08 11:48:10 Fantastisk nemt at bage, jeg puttede dog skyr i.. Mums det blev godt:) lidt kerner og rugmel var også rigtig godt deri. anonym - 2013-01-05 11:14:45 suuuper lækkert ,og utroligt nemt !! mads - 2012-09-17 12:14:26 Super lækkert skal lave det hver dag frem over Camilla - 2010-07-06 16:52:42 Endelig en enkel opskrift, med glimrende resultat. Tak! ;) Mia - 2009-11-16 21:49:43 Dejlig blød dej at ælte, god sprød skorpe og super lækkert indeni. Og jeg har ellers bagt mange slags mere eller mindre avancerede brød... - og én ting er sikkert; dette brød er bestemt ikke avanceret, men det er helt bestemt super lækkert! anonym - 2009-10-20 10:18:36 kan evt. komme birkis på Alice - 2009-06-02 05:07:47 Jeg lavede denne opskrift i gaar morges for at overraske min kaereste med friskbagt morgenmad og det var rigtig dejligt. Broedet dufter fantastisk og er sproedt udenpa og bloedt indeni! Det virker altsaa bare bedst med de her enkle broed. Smager som havde min mormor lavet det... PeterKingsley - 2009-04-15 20:00:28 Franskbrød af en anden verden!!!! Lækkert!!!! Inge - 2009-04-07 14:13:07 Nemt at lave, hurtigt at bage og så smager det lækkert. Janni - 2009-03-20 17:25:11 Skønt når man har laktose intolerance og ikke så godt kan tåle der er mælk i. :) Eneste problem jeg havde var, at begge brød ikke passede på én bageplade - men så brugte jeg bare to. :) Billigt, nemt, smager rigtig godt og kan varmt anbefales! Hvis to brød er for meget kan man evt. fryse det ene ned. ole n.petersen - 2009-01-08 15:06:20 dejlig nem opskrift,som giver nogle rigtig gode brød,kan vamrt anbefale denne opskrift Tue - 2008-11-16 23:58:43 Super lækkert franskbrød pernille - 2008-11-16 13:50:38 dejlig enkel og smager rigtigt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne