Filetto di manzo alla sardo
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Krydderurterne hakkes fint og blandes med parmesan, rasp, salt og peber. Osten skæres i fingertykke skiver. Fileten skæres halvvejs igennem. Åbningen fyldes med parmesan-blandingen samt osteskiverne. Kødet vikles sammen og ombindes med skinke, dertil anvendes køkkensnor. Ovnen forvarmes til 180 grader. Salvie- og merianblade bages af i bradepande i lidt olie sammen med kødet som brunes godt på alle sider. Bradepanden sættes på nederste rille og kødet steges ca. 30 min. Hviler herefter 10 minutter. Vinen koges op i lille gryde sammen med stegeskyen og en anelse vand. Bouillonen koges let ind og serveres til kødet som er skåret i skiver.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 18286 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne