Chokoladekage 25
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Jesper Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker.
Kakao, bagepulver, vaniliesukker og mel kommes i. Smelt margarinen (afkøles lidt), kom det i sammen med fløden. Det hele blandes forsigtigt og hældes i en velsmurt bageform og bages ved 200 grader i ca. 30 min. Tips: Evt. kom reven chokolade i, det gør kagen ekstra god. Glasur. Bland flormelis med noget kakaopulver og lunken vand og kom det ovenpå. |
|
Opskriften er vist 9659 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne