Frikadeller i ovn, fedtfattige

Frikadeller i ovn, fedtfattige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket kød (200 g svin og 200 g okse)
2 finthakket løg
25 g.hirseflager
75 g.hvedemel
2 æggehvider
1.5 dl.kogende vand
1.5 dl.økologisk skummetmælk
1 svine bouillonterning
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bouillonterningen opløses i det kogende vand.
Mælken hældes i for at køle det lidt ned.
Kødet, de hakkede løg, hirseflager, hvedemel og æggehvider hældes i en skål og røres sammen.
Bouillon/mælk tilsættes farsen lidt efter lidt under omrøring.
Friskkværnet peber tilsættes med rund hånd og farsen smages til med lidt salt.
Med en spiseske formes farsen til frikadeller, der placeres på en bagepapir beklædt bageplade.
Sættes i ovnen ved 200 C i ca. ½ time til frikadellerne er lækre sprøde og gyldne.


Tips:

de resterende er gode til madpakken





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frikadeller i ovn

karakterer:
Opskriften er vist 18085 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-05 16:42:01
Hvis du kommer lidt revet gulerod og revne kartofler i også, så blir de ikke tørre...

  -   2009-04-06 19:20:14
der er ikke noget i vejen med dine frikadeller, men gider ikke stege dem i ovn mere, de bliver frygtelig tørre