Rugbrød 06
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Man tager og rører gæren ud med saltet, derefter tilsætter man sirup, vand æbleeddike i nævnte rækkefølge. Tilsidst tilsættes melet, der må man "føle" sig frem dejen må gerne "klæbe"lidt uden at klistre og må heller ikke være for tør, så ælter man godt, det kan godt være lidt hårdt.
Former dejen til et brød og lægger den i en form jeg har en form på 3,3l det passer med ovennævnte portion. Det kan være du skal prøve med en halv portion først det er nemmere. Tilsidst hæver det 2 timer, med et fugtigt stykke over. Bager, på nederste rille, i 1 1/2 time ved 190 grader C. |
|
Opskriften er vist 8673 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne