Biskoppens kalvefrikassé
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres som en 4-kantet kube, brunes i olie på pande og kommes herefter i ovn på rist ved 150 grader C, i ca. 10 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile i 10 minutter.
Grønsagerne rengøres og dampes / koges i saltet vand. Smelt 50 gram smør i en gryde og vend grønsagerne ned i. Kalvefond og fløde koges ind til det halve. Pisk 100 gram smør i og tilsæt den hakkede kørvel. Smag til med salt og peber. Anretning: På tallerken toppes grønsagerne op, og kødet deles skråt og lægges op ad grøntsagerne. Herefter hældes den varme sauce rundt på tallerkenen. Pyntes med en kvist kørvel. Servér med kogte, pillede aspargeskartofler eller groft brød. Variationstips: Retten kan laves med kogt kalveklump i tern og serveres i saucen med kartofler ved siden af. |
|
Opskriften er vist 26732 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne