Oksekødssuppe
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern.
Kartofler og bouillon bringes i kog og koger til kartoflerne er næsten møre.
Tilsæt suppeurter kød- og melboller og lad dem koge et par minutter, ikke buldrekoge. Smag til med salt og peber, men pas på med saltet da suppen er salt. Suppen serveres med et godt madbrød. Har du kød og melboller hver for sig så vent med at tilsætte melbollerne til sidst. Tips: Oksekødssuppe bruges tit som andendagsret efter kogt oksebryst eller anden kogt oksekød som serveres uden al suppen som så kan bruges her. Frosne suppeurter består af gulerødder, porre og knoldselleri, disse suppeurter kan selvfølgelig laves selv, og der kan tilføjes pastinak og/ eller persillerod hvis det ønskes. |
|
Opskriften er vist 63197 gange,
og udskrevet 7518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2020-11-07 11:32:53 Oksekødsuppe koges på oksekød, en suppevisk evt. kraftben og grøntsager. melboller laves ligesom wales, de sættes af med en teske eller bollesprøjte og gives tre opkog, til kødboller kan bruges samme opskrift som til frikadeller. Det tager længere tid, men du bliver belønnet med en herlig duft når det grønne kommer i kog, sneen daler ned uden for vinduet, en kølig pilsner i vindueskarmen. Det er hygge. Stella - 2015-12-10 19:22:37 Melboller må ikke koge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne