Oksekødssuppe

Oksekødssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Oksekødssuppe, billede 4 Oksekødssuppe, billede 1 Oksekødssuppe, billede 2 Oksekødssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
600 gram Suppeurter frost Indeholder:
40% gulerødder, 30% selleri og 30% porrer
500 gram Kødboller. frost
500 gram Melboller. frost
   
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern. Kartofler og bouillon bringes i kog og koger til kartoflerne er næsten møre.

Tilsæt suppeurter kød- og melboller og lad dem koge et par minutter, ikke buldrekoge. Smag til med salt og peber, men pas på med saltet da suppen er salt.

Suppen serveres med et godt madbrød.

Har du kød og melboller hver for sig så vent med at tilsætte melbollerne til sidst.

Tips:

Oksekødssuppe bruges tit som andendagsret efter kogt oksebryst eller anden kogt oksekød som serveres uden al suppen som så kan bruges her.

Frosne suppeurter består af gulerødder, porre og knoldselleri, disse suppeurter kan selvfølgelig laves selv, og der kan tilføjes pastinak og/ eller persillerod hvis det ønskes.






karakterer:
Opskriften er vist 63196 gange,
og udskrevet 7517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11870 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 1978 (471 kcal)
Vægt ialt 5600 gram
Vægt pr. Pers. 933 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 211 KJ (50 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-07 11:32:53
Oksekødsuppe koges på oksekød, en suppevisk evt. kraftben og grøntsager. melboller laves ligesom wales, de sættes af med en teske eller bollesprøjte og gives tre opkog, til kødboller kan bruges samme opskrift som til frikadeller. Det tager længere tid, men du bliver belønnet med en herlig duft når det grønne kommer i kog, sneen daler ned uden for vinduet, en kølig pilsner i vindueskarmen. Det er hygge.

  -   2015-12-10 19:22:37
Melboller må ikke koge.