Andebryst a la stegt and
Hovedingrediens : And - Andebryst Højtid: Jul Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Andebrysterne sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog.
Skummes grundigt og småkoger ca. 1 time.
Andebrysterne afkøles i lagen og sættes i køleskab til næste dag. Næste dag fjernes fedtet fra toppen, (fedtet gemmes) og gryden bringes i kog og brysterne står lidt og får lidt varme. Brysterne tages op, duppes tørre og lægges i et ildfast fad eller bradepande. Fedtet smeltes og hældes over brysterne. Grilles 5-10 minutter øverst i ovnen til skindet er gyldent. Sauce: Smørret smeltes og melet røres i, suppen tilsættes lidt efter lidt, og saucen farves med kulør og smages til med salt og peber, (pas på med saltet da suppen er salt). Tips: Der kan også bruges 2 stk. andebryststege med ben og skind a. ca 500 g. |
|
Opskriften er vist 90717 gange,
og udskrevet 1618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2022-07-22 18:57:42 Hvorfor har den så to stjerner? Papjyden - 2013-11-06 15:27:28 Denne opskrift er en sikker vinder her i huset! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne