Svinemørbrad med mozzarella og soltørrede tomater
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Chiller Indsendt : Red : |
|
|
Fedtet skæres af morbraden. Der skæres en rille eller en anden form for hul i mørbraden på langs, så mozzarellaen og de soltørrede tomater kan fyldes i.
Tomaterne og mozzarellaen skæres i mindre stykker/strimler og proppes ind i rillen i mørbraden sammen med krydderiet. Kødsnoren rulles rundt om hele mørbraden så fyldet holdes indenfor. Herefter varmes lidt margarine på en stegepande og mørbraden brunes - alle kanter og sider skal for såvidt muligt brunes. Retten varmes i ovnen i en beholder, helst med låg på, i en halv time ved ca 200 grader C. NB!: Det er vigtigt at retten ikke får alt for lang tid, da mozzarellaen da bliver hård og kedelig. Når mørbraden er færdig, skæres den fri af snoren og skæres i tykke skiver, og den serveres straks. Tips: Tip: Gem lidt frisk basilikum til serveringen, riv det i stykker med fingrene mens du fordeler det over mørbraden. Lidt revet mozzarella kan gemmes til sidst og drysses udover retten lige efter udskæring så det smelter under serveringen. |
|
Opskriften er vist 16750 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-01-29 21:29:45 super opskrift, men slet ikke med 1/2 time i ovnen, det skal være meget kortere tid, for ikke en bliver tør. Brug stegetermometer. Må kun vise fra 56-62 grader. 62 grader, så er den helt gennemsteget, men også lidt tør. Brug i stedet 56-58 grader, så er den samtidig rosa indeni, og mozzarellaen er kun smeltet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne