Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene som angivet på emballagen.
Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side.
Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet.
Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min. Hæld vandet fra og afkøl blomkålen. Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg. Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen. |
|
Opskriften er vist 17166 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli. - 2009-12-05 10:21:32 Det var en luksus spise virkelig lækkert 10 her fra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne