Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce

Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter uden ben
15 g.smør
 
 Krydderiblanding:
1.5 spsk.dijonsennep
4 spsk.rasp
2 tsk.sød stødt chilipulver
2 tsk.cayennepeber
 salt
 
 Sennepssauce:
1 dl.cremefraiche 18%
1.5 dl.Cheasy fraiche 9%
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.dild
 salt
 peber
 
 Blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hvidvinseddike
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 vilde ris
 
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen. Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side. Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet.

Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min. Hæld vandet fra og afkøl blomkålen.

Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg. Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 17166 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-05 10:21:32
Det var en luksus spise virkelig lækkert 10 her fra.