Ristet ris Thailand
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene med vand, til det er færdig
Risene køles ned Hak alm. løg groft Hak hvidløg Skyl forårsløg, og hakke det groft Varm olien godt på en pande, svist hvidløg og løg Kom æggene på panden og rør rundt tilsæt rejer og kylling, til det næsten er færdig. Kom risene på panden, og smag til med soya, fiskesovs, østerssovs og peber. kom til sidst de hakkede tomater i, og rør rundt. serveres med agurker i skiver og lime både. Evt: chilisovs |
|
Opskriften er vist 9687 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2011-10-15 13:35:31 man får da to kyllinge bryster i overs når man har fulgt opskriften anonym - 2008-10-14 13:37:08 der skal stå 2,5 dl vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne