Californisk citronkage - Diabetes
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Smør en springform på ca. 23 cm med rapsolie.
Mel, bagepulver, Atwel, salt og vanillesukker blandes i en skål. Olie, æg, mælk og halvdelen af den revne citronskal blandes i en anden skål. Tilsæt melblandingen til olieblandingen under omrøring. Hæld dejen i springformen og bag kagen i ca. 30 min. Prik kagen mange steder med en kødnål eller strikkepind. Rør flormelis, bordsødemiddel, citronsaft og resten af den reven citronskal sammen til en tynd glasur og hæld denne over kagen, mens den stadig er varm. Lad kagen blive stående i formen til den er kold. Tips: Cologran kan købes i Lidl til en særdeles rimelig pris. |
|
Opskriften er vist 11307 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Maj - 2012-07-13 22:30:20 Rigtig god kage. Vi kom ved et uheld til at putte saften i dejen, men det blev den bestemt ikke dårligere af :) Og så brugte vi Atwel Flordrys i stedet for flormelis. Tak for en fin opskrift :) Linea. - 2011-07-18 20:18:19 Sukkersyge patienter må da heller ikke få flormelis!? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne