Kokoskage - Diabetes
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : Erfaren diabetiker Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Smør en 28 cm springform eller 25 x 25 cm bradepande med rapsolie. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, salt og Atwel/PerfectFit i en skål. Bland rapsolie og sukker i en anden skål og pisk det let og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen. Tilsæt skiftevis melblanding og mælk og rør godt hver gang. Pisk derefter kraftigt i ca. 2 min. Rør kokosmelet i til sidst. Hæld dejen i formen og bag midt i ovnen i 45-50 min. Prik med en kødnål eller strikkepind for at se, om kagen er færdigbagt. Afkøles ca. 1 time, før den tages ud af formen. Tips: Som diabetiker skal du være opmærksom på, at kokosmel indeholder fedt, så du skal kun spise et lille stykke kage. |
|
Opskriften er vist 6570 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne