Æble-ingefær tærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Birgitte Kaas Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i tynde både og læg dem i en tærteform (22 cm). Smelt smørret i en gryde og rør sukker, mel, ingefær og kanel i. Fordel dejen i skefulde over æblerne.
Bag ved 200 grader i ca. 30 min. Tips: Serveres lun med flødeskum, cremefraiche eller fed yoghurt. |
|
Opskriften er vist 7746 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne