Æbleskillinger - Æble skillinger
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og hæld mælken i. Skal være lunken og lillefingervarm. Smuldr gæren og hæl mælkeblandingen over. Tilsæt salt, sukker og så meget mel at dejen stadig er blød og smidig. Hæver til dobb. størrelse. i 3 kvarter.
Ælt dejen godt igennem og lad den lige hvile et par minutter. Rul så ud til et rektangel. Rør smør sukker og kanel sammen og smør fyldet ud på dejen med en dejskraber. Fordel æblerne i tern ovenpå og rul dejen sammen til en roulade. Skær rullen ud i tynde skiver og fordel dem på 2 bageplader. Efterhæver i en halv time. Pensles med æg og pyntes med hakkede nødder og perle/tesukker. Bages ved 250 grader C i ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 3680 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne