Kalveroulade med ostefyld
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bland 1/2 tsk timian med parmesan, finthakket chilipeber, presset hvidløg, hytteost og æggeblomme.
Bank koteletterne helt flade, læg 2 skiver bacon på hver og fordel fyldet på.
Fold siderne ind og fold kødet sammen.
Fæstn med kødnåle.
Pil og hak løgene.
Brun kødet i fedtstof på panden og læg det i en lille bradepande sammen med løgene. Kog panden af med bouillon og hæld det ved. Drys med resten af timian og sæt bradepanden tildækket i ovnen ved 175° i ca. 45 min. Vendes en gang. Tag kødet op og hold det varmt. Skrab stegeresterne fri af panden, bland med creme fraiche og hæld det gennem en sigte i en gryde. Tilsæt evt. mere bouillon. Jævn skyen under omrøring og smag til med salt og peber. Tilbehør: Pandestegte kartofler og dampet spidskål |
|
Opskriften er vist 8962 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne