Skindstegt kuller med marineret
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinerede kartofler:
Kartoflerne koges med skræl på og pilles. Skæres i skiver i en dyb skål. Fintsnittede hvidløg og skalotteløg, eddike og olivenolie hældes i en gryde, varmes op og hældes over kartoflerne som trækker i 24 timer. Persilleskum: Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve. Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve. Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber. Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si. Urtecocktail: Peberfrugt og løg skæres i skiver. Svits løgene i lidt olie til de er bløde, tilsæt derefter peberfrugt og steg i 10 minutter indtil grønsagerne er bløde. Tilsæt hvidløg og timian sammen med tomatpure, småsimrer med lidt olie indtil blandingen er løs. Fisk: Fjern evt. ben. Hæld lidt olie på en kold pande. De krydrede fileter lægges med skindsiden nedad indtil skindet er meget sprødt (drys lidt groft salt over olien, så hænger skindet ikke fast). Vend og steg på den anden side i 2 minutter til de er møre. Anretning: Kartoflerne rettes and midt på tallerkenen, herpå anrettes urtecocktail og til slut de stegte kullerfiletter. Persilleskummet hældes omkring fisken som pyntes med lidt salat. |
|
Opskriften er vist 17831 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne