Lotus dessertfritter med glasur nemt
Indsendt af : Bello Indsendt : Red : |
|
|
skær frugtet i fritter / stykker ikke små ikke stor bare mellem stykker, hel flormelis'et i en kob / skål og kom den kogende vand i. glaser det rundt om frugten og læg den glaseret frugt på en talerken og kom isen ved siden af.
Tips: en god dessert til ledt mad f.eks. hvis du har spist noget med salat eller sådan. |
|
Opskriften er vist 9363 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer isa(bello) - 2010-01-20 19:30:00 Kære Andrea og Helene, jeg er super glad for i kan lide min opskrift. Jeg lærte af lave den i folkeskolen i faget hjemmekunstskab. Husker tydeligt af da jeg hørte om den så tænkte jeg af? men ned det var ret lækket, og siden har jeg lavet den i hjemmet og for venner, og haren enkelt gang også præsenteret den til et 30 års jubelæum som dessert og folk roste den kært. VH Isabello Fallesen. Helene Klein - 2010-01-20 19:20:43 Den var rigtig lækker, mine 2 nye kollegaere og deres ægtefælde og min mand og børnene var meget vilde med den dessert. Og vi har lavet den mange gange efter tak for det gode råd Bello. Andrea B. - 2009-04-28 14:54:37 Super! Mine børn var helt vilde. Anbefalet til børnefamilier! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne