Broccoli og skinke tærte
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : familiekokken Indsendt : Red : |
|
|
1.) Først laves dejen
Tænd ovnen på 200 grader Smøren skal være kold og brug en gaffel! Smør og mel rives sammen i en skål. Når denne blanding er en omgang smulder har du en perfekt blanding. Tilsæt vand (evt. æg) og rør sammen. Denne blanding kan faktisk godt rulles ud på et bord. Det kræver dog lidt øvelse. Tilsættes æg bliver bunden ikke så sprød. Når dejen er rullet ud til en tynd plade, placeres denne plade i en tærteform. Tærtebunden bages ved 200 grader i 5 min. 2.) Fyld Broccoli skæres i små stykker og fordeles ud over tærtebunden sammen med skinken. 3.) ”Sovs” Fløde og æg blendes i ca. 1 min og hældes derefter ud over tærten. 4.) Topping På toppen af tærten kan resten af dejen smuldres ud. Det giver en dejlig sprød skorpe. 5.) Bages i 20-25 min ved 200 grader Tips: Denne opskrift er super enkelt og go til dem der har travlt. Denne opskrift har en fedtenergiprocent på den frække side af 120% og kan kun anbefales som mellemmad eller forret! Det tager lidt tid at lære at rulle dejen ud - men den bliver tilgengæld perfekt sprød -hvis man undlader at bruge æg til dejen. |
|
Opskriften er vist 33876 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne