Vildand i ovn
Indsendt : |
|
|
brun anden på en pande
lav en stuvning af margarine mel og mælk læg anden i en ildfast skål og hæld stuvningen over steg den i ovnen på 180 grader i ca. 2 timer pisk soucen op med ribsgeleen Tips: spises med aspargeskartofler og waldorf salat til |
|
Opskriften er vist 38010 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Henrichsen - 2020-12-24 15:47:01 Har aldrig lavet så god en vildand Per Jespersen - 2010-10-28 15:53:03 Skal den virkelig have hele 2 timer ? I gryde plejer jeg at give den 1 time, men vil gerne prøve med ovn, da jeg skal til at stege 3 ænder. Per Jespersen, Jyllinge HC - 2008-12-22 17:09:39 Iflg. Pia beregner hun 3 pers pr. and. dvs i Jeres tilfælde vil 4 ænder være mere end nok. Brun ænderne på en tyør pande og derefter som der står i ovnen ved 160-180 grader i 2 timer. Her er lidt paradisæble og kvæde gele, desværre lidt flydende, men god til sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne