Gullashsuppe med hakket kød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : karinus Indsendt : Red : |
|
|
Svits oksekødet i en gryde. Hak hvidløgene fint og svits dem med oksekødet, uden at de tager farve.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Skær peberfrugterne i små tern. Kom grøntsager, bouillon, hakkede tomater, paprika og salt og peber i gryden, og lad det simre ca 20 min, til kartoflerne er godt møre. Smag suppen til og server med brød. Tips: Nem og lækker her til den kolde tid. |
|
Opskriften er vist 82490 gange,
og udskrevet 2528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2021-02-03 18:17:43 Den er virkelig god og velsmagende - laver den ofte Jane - 2019-10-18 10:25:24 Lækker det er ikke sidste gang jeg laver gullassuppe. Carsten - 2015-08-13 15:42:14 Smager skidegodt kimmaja - 2012-01-11 12:49:53 Super suppe jeg kom dog både gulerødder i men smagte godt. Så tak for mad Karina - 2011-10-20 14:22:19 Jeg laver tit gulashsuppe på denne måde, men svitser nogle bacon i tern, hvorefter jeg bruner køde i dette, tilføjer også fint hakket løg og gulerødder i fine tern. Giver lige et ekstra pif til retten. fjotte(tanja) - 2010-02-15 13:03:25 den er bare go, og dejlig mættende anonym - 2009-12-21 14:52:08 det er det bedste. jeg tilsætter en masse grøntsager. mums. laver den mindst 1 gang om måneden Karinus - 2008-10-13 23:25:34 Jeg har aldrig prøvet at lave hjemmelavet suppe før, fordi jeg tænkte det var for svært, men den her er nem og ca klar på 30 til 40 min. Det er skønt når børnene er sultne :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne