Kalvekoteletter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne skæres ud, så der er et ben i hver kotelet. De bankes let med en knyttet hånd, vendes i mel, blandet godt med
krydderierne og brunes hurtigt på begge sider i smør eller margarine. De steges sagte ca. 3 min. på hver side. Koteletterne anrettes på et varmt fad med smørvendte, persilledryssede kartofler og evt. grønsager. Smørsauce eller skysauce serveres til.
|
|
Opskriften er vist 41336 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne